Brev från Servian

söndag 27 april 2014

middag på Chez Amis...


 Här är det full fart i köket hos Outi och Magnus på Chez Amis
äntligen kom vi iväg dit på middag.


Outi berättar om kvällens meny, 
det finns två val för varje rätt och vi valde:


Entré: Blinier med rödlök, crème fraiche och räkor


Plat: Sej med saffranssås och rostade grönsaker. 
Den där såsen var grym! 
Den försvann till sista droppen...


Dessert: valde vi två olika; 
både rabarbersoppa med jordgubbar och glass;
en härligt somrig blandning av sött och syrligt,


och en finfin crème brulée.

Genomgående fick vi ett vitt vin från Mas des Dames
som var väldigt gott också.

Nu är vi såå mätta och nöjda!

Magnus hade dessutom taxiservice för de andra gästerna som bor i grannbyarna, 
det kan vara bra att veta att möjligheten finns om man inte har lust 
att köra själv till och från en restaurangkväll hos dem.

2 kommentarer:

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!